dijous, 21 d’agost de 2014

Torneig de semi-ràpides per Festes Majors d'Amposta

El dissabte 16 d'agost, al ball de la Lira Ampostina, es va disputar el torneig de semi-ràpides de festes. En aquesta ocasió el fet que el divendres fos festa i que també es juguessin més campionats per la província va comportar una baixa assistència respecte l'edició anterior i dels altres campionats jugats per festes (les ràpides i l'infantil). De fet, es van reduir les rondes a disputar: de les 7 previstes se'n van jugar 6, 3 pel matí i 3 per la tarda.


Tot i això, els 16 jugadors que van disputar el torneig eren d'un alt nivell i competitivitat, pel que totes les partides van ser emocionats, van haver-hi sorpreses i, a més, no es va decidir el campió fins a la darrera partida!


La classificació final, després de les 6 rondes, va ser la següent:Els trofeus van quedar repartits de la següent forma:

1r classificat - Miquel Àngel Accensi (Tortosa)

2n classificat - Manolo Alcover (Alzira)

3r classificat - David Lorca (Cardona)


Millor jugador local - Josep Ramos (Amposta)

Millor jugador veterà -  Daniel Rius (Amposta)


Millor jugador sub18 - Pablo Baquedano (Palacio de Pioneros)

Millor jugador sub16 - Xavier Aloy (Amposta)


Miquel Àngel Accensi rebent el trofeu de campió de mans de la germana de
Pablo Baquedano, que va exercir les funcions de pubilla durant l'entrega de premis


Per a l'any vinent, i després de diferents suggerències, el més provable es que enlloc de disputar aquest torneig de semi-ràpides s'organitzi un matx vers un altre equip de la zona, amb una sola partida -però de més durada- per la tarda, que agrupi entre 10 o 15 escaquistes, com ha es feia antigament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada