dilluns, 27 d’octubre del 2014

Campionat de Catalunya per equips d'Edats 2014

Aquest cap de setmana, 25 i 26 d'octubre, es va disputar a l'Ametlla de Mar el campionat de Catalunya per equips d'Edats 2014, en el qual el Club Escacs Amposta va presentar dos equips en la categoria de sub-10.

A sub-10 els equips eren de 4 jugadors però nosaltres vam dur un suplent per cada equip. Van ser 5 rondes de manera que van descansar com a mínim una partida i tots van jugar 4 partides.

 Ronda 3.- Amposta B - Amposta A

Es va intentar que els equips estiguessin compensats entre si, de manera que com a mínim hi havia un jugador sub-8 en cadascun d'ells.

L'equip sub-10 Amposta "A" estava format pels jugadors: 1. Luifer Quiroz, 2. Albert Jovaní, 3. Roger Limbos, 4. Joan Pujol i 5. Oliver Gonzalvo (sub-08).

Ronda 3.- Amposta B - Amposta A

L'equip sub-10 Amposta "B" estava format pels jugadors: 1. Julia Lisievicz, 2. Ivan Arquero, 3. Alex Franco, 4. Pep Chavarria (sub-08) i 5. Sara Lisievicz (sub-08).

Cal destacar els jugadors Pep Chavarria (que va fer el primer 1/2 punt dels equips ampostins en la competició), Joan Pujol (que va fer 3 punts en els 4 partides disputades) i a Luifer Quiroz i Julia Lisievicz que van ser els primers taulers dels equips i van tenir partides molt complicades i dures, vers jugadors de molt més nivell i experiència, i malgrat perdre les seves partides van jugar molt bé.


 Fotografia d'equip dels jugadors sub-10 del Club Escacs Amposta

També cal remarcar el joc de l'Alex Franco (sub-10) i Oliver Gonzalvo (sub-08) que van disputar la seva primera competició en partides lentes.

La classificació final en la categoria sub-10 va ser:

1.- Peona i Peó A ............. 14.5 punts

2.- SCC Sabadell .............. 14.0 punts

3.- Cerdanyola Vallès ........ 12.5 punts

(...)

15.- Amposta A ................ 6.0 punts

16.- Amposta B ................ 0.5 punts


Podeu consultar els resultats en el següent enllaç del Chessresults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada