dijous, 18 de desembre del 2014

Finalització del primer curs d'iniciació als escacs per adults a Amposta

Ahir dimecres va finalitzar el primer curs d'iniciació als escacs per adults organitzat pel Club Escacs Amposta al llarg dels mesos d'octubre, novembre i part de desembre. Per diferents circumstàncies (festes locals o compromisos personals) dues jornades s'han endarrerit i s'ha finalitzat aquesta setmana.


Fins a 5 alumnes s'han apropat a la sala que el club té assignada a la biblioteca "Sebastià Juan Arbó" d'Amposta. Allí se'ls han explicat els moviments de les peces, les fases del joc, els escac i mat bàsics, conceptes generals d'obertura i conceptes bàsics de tàctica. Un dels alumnes fins i tot es va animar a participar en el campionat social 2014.


Es va facilitar material didàctic als assistents així com exercicis per qui volgués practicar a casa. El Club Escacs Amposta valora positivament aquesta experiència i confiem en poder repetir-la l'any vinent amb un format similar.

Aprofitem per recordar que el Club Escacs Amposta ofereix classes per xiquets i xiquetes d'entre 6 i 15 anys els dissabtes pel matí (11:00 - 13:00) a la biblioteca i que els dissabtes per la tarda qualsevol interessat o aficionat pot apropar-se a la Lira Ampostina (altell del bar) per poder jugar partides d'escacs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada