dimarts, 10 de febrer del 2015

Ronda 3 de la Lliga Catalana d'Escacs

Aquest cap de setmana va ser favorable per als equips del Club Escacs Amposta. Ambdós equips es desplaçaven fora a jugar, fet que sempre pot ser un problema a l'hora d'afrontar el matx.

L'Amposta A (Primera provincial Tarragona) va jugar a La Selva del Camp, on va obtenir una victòria per 1½ a 6½.

D'altra banda l'Amposta B (grup II de Segona provincial Tarragona) va apropar-se a Jesús (Tortosa) per visitar al Jesús Catalonia, on també va aconseguir el triomf per  1½ a 4½.

Fotografia del matx Jesús Catalonia - Amposta B

Si es té amb compte que la ronda 4 es va avançar al 18 de gener per deixar el pròxim cap de setmana lliure per la festivitat de Carnestoltes, els equips ampostins han arribar a l'equador de la competició. La classificació actual de la Lliga Catalana a dia d'avui és:


PRIMERA PROVINCIAL DE TARRAGONA



SEGONA PROVINCIAL DE TARRAGONA, GRUP II



Tenint amb compte que l'Amposta A va descansar la ronda del 18 de gener (jugava contra l'equip vacant) i només ha jugat 3 partits, és pot considerar que el primer equip del Club Escacs Amposta ha tingut un magnífic inici de torneig.

L'Amposta B, malgrat els dos empats, és co-líder del seu grup juntament amb l'Escola Salou "C". Serà molt complicat, però manté les seves aspiracions intactes de cara a l'ascens a primera provincial.

La propera jornada, que es jugarà el 22 de febrer, els dos equips actuen com a locals, rebent el Masdenverge B el primer equip i el Vila-Seca B el filial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada