dimecres, 8 d’abril del 2015

Rondes 8 i 9 de la Lliga Catalana d'Escacs, i finals

El Club Escacs Amposta va disputar les dues darreres rondes de la Lliga Catalana de primera provincial amb clubs veïns, el Peó Vuit B i l'Ampolla.

El matx a Roquetes es va resoldre favorable per al nostre equip 1½ a 6½, fet que ens va sorprendre sobretot després del què es va patir l'any anterior. Curiosament, com que la setmana anterior l'Amposta B havia jugat amb el Peó Vuit C van haver-hi jugadors que van repetir contra els ampostins i dos jugadors van repetir la seva partida... però amb colors canviats! Més enllà de l'anècdota, aquest resultat donava el campionat de lliga de primera provincial a l'Amposta.


Imatge del matx Peó Vuit B - Amposta

La ronda 9, amb el matx contra l'Ampolla a casa, es va preparar un equip que va mesclar joventut i veterania. Van debutar dos xiquets de l'escola d'escacs: J. Pujol al 7è tauler i G. Mèlich al 8è. Aquest últim va fer una excel·lent partida i va aconseguir taules, sent el jugador més jove debutant puntuant al primer equip en les darreres dècades. Malauradament, tot i tenir el matx molt ben encarat, les partides es van girar i l'Amposta va acabar perdent a casa per 2 a 4.

Imatge del matx Amposta - L'Ampolla

I com a primers de grup l'Amposta tenia la potestat de jugar les finals de primera provincial. Les dues darreres temporades hi vam renunciar, però aquesta temporada ens veiem amb ànims i hi participarem.


Classificació final Primera Provincial Tarragona


Els aparellaments es van sortejar i per a la nostra categoria són els següents:

IVARS D'URGELL - SANT BOI B

VILADECANS - CASTELLET

AMPOSTAPEONA I PEO D

VILA OLIMPICA - CARDEDEU

Primera ronda a casa, jugant contra el Peona i Peó D, una de les més prestigioses escoles d'escacs de Barcelona. No serà fàcil, però serà la primera de tres finals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada