dijous, 21 de maig del 2015

Jocs Tradicionals - Festa del Mercat a la Plaça 2015

El diumenge 24 de maig, el Club Escacs Amposta va participar com una de les activitats de Jocs Tradicionals que es van organitzar a la plaça del Castell en motiu de la Festa del Mercat a la Plaça 2015.


L'any anterior ja hi vam participar, però només hi vam poder aportar material perquè aquell mateix dia organitzàvem el primer obert actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta". Aquest any, al organitzar-lo una setmana abans, hem pogut assistir-hi personalment.

Junt amb la participació al Saló de la Infància i la Joventut 2015, aquesta ha estat una altra de les activitats de promoció en les que la nostra entitat ha participat aquest any.

Els xiquets i xiquetes estaven repartits en grups i feien una activitat durant un temps determinat (saltar a la corda, la rana, mastro, corces, xapes, birles, entre molts d'altres), i aleshores s'avisava per megafonia amb un "Canvi d'estació!" i els menuts canviaven d'activitat tot seguint les agulles del rellotge, de manera que podien gaudir de tots els jocs tradicionals que s'organitzaven.


També va venir la rondalla, i com que estàvem molt a prop dels micròfons i altaveus (va donar la casualitat que ens va tocar davant d'ells) els cantadors ens van dedicar unes paraules. Va ser quelcom emotiu i divertit a l'hora.

Va ser una jornada molt agradable i divertida, i esperem poder repetir-la l'any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada