dijous, 18 d’agost del 2016

El GM Daniele Vocaturo disputa simultànies a la Sénia

El passat 23 de juliol de 2016 va haver-hi un emotiu i emocionant acte d'agermanament entre la gent dels escacs al veí municipi de la Sénia, que va rebre la visita el Club Escacs Mollet, campió de divisió d'honor de la Lliga Catalana 2016.



Van haver-hi diferents actes destinats a la difusió dels escacs, com ara la celebració d'un campionat sub-12 i un matx a doble volta entre una selecció de jugadors de les Terres de l'Ebre i jugadors del Club Escacs Mollet.

Però un dels actes més destacats va ser per la tarda, després del dinar de germanor, quan el GM Daniele Vocaturo va jugar unes simultànies amb 26 jugadors de Terres de l'Ebre, entre ells 2 jugadors del nostre club: Joanen Ferré i Eloi Toldà.

GM Daniele Vocaturo - Eloi Toldà

 GM Daniele Vocaturo - Joanen Ferré

Les simultànies es van saldar amb 21 victòries, 4 taules i 1 derrota (Diego Zafra, CE Ruy López) per al Gran Mestre italià, però una de les partides empatades va ser d'un dels jugadors ampostins: Joanen Ferré. Tot seguit us adjuntem la partida:


GM Daniele Vocaturo - Joanen Ferré

GM Daniele Vocaturo - Eloi Toldà

Finalment, felicitar a l'organitzador, Néstor Biosca, per l'organització d'aquest magnífic esdeveniment que ha permès gaudir dels escacs a tots els aficionats de les Terres de l'Ebre, així com a l'Ajuntament de la Sénia i a la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs per haver col·laborat en fer-lo possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada