dimarts, 2 de gener de 2018

Resultat del concurs #FotoEscacs2017

Reunida la junta del Club Escacs Amposta per decidir el resultat del concurs fotogràfic de la nostra entitat, #FotoEscacs2017, una vegada estudiades les fotografies presentades i valorades totes les candidatures en les respectives categories, s'ha decidit el següent:

1. Agraïr a totes i tots els participants la seva col.laboració i participació a #FotoEscacs2017.

2. Cada membre del jurat votarà dues fotografies per categoria. A la primera fotografia se li assignaran 10 punts; a la segona se li atorgaran 5 punts. El jurat no podrà votar una fotografia seva i/o presentada per un familiar i/o parent.

3. En la categoria "Foto documental" les votacions han estat:
- Escacs en planta ... 35 punts
- Comencem! ... 20 punts
- Expectació ... 10 punts
- Matx de la temporada ... 10 punts
- Final de la Copa Catalana ... 10 punts
- Podeu començar! ... 10 punts
- Dues amigues jugant ... 10 punts

4. En la categoria "Foto artística" les votacions han estat:
- Escacs al carrer ... 55 punts
- El millor entrenador ... 35 punts
- Vista d'ocell ... 15 punts

5. Designar com a vencedor del concurs #FotoEscacs2017 en la categoria de " Foto Documental" a la fotografia "Escacs en planta"6. Designar com a vencedor del concurs #FotoEscacs2017 en la categoria de "Foto Artística" a la fotografia "Escacs al carrer"7. Premiar amb un ex-aequo en la categoria de "Foto Documental" la fotografia "Comencem!"8. Premiar amb un ex-aequo en la categoria de "Foto Artística" la fotografia "El millor entrenador"9. Felicitar als premiats i traslladar la decisió del jurat al president i secretari del club.


El nom dels premiats es farà saber a l'entrega de premis del Campionat Infantil d'escacs de Nadal, a les 13:00h al Casino Recreatiu d'Amposta.


Amposta, 22:00 hores del 2 de gener de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada