dimecres, 25 d’abril del 2018

Gran participació de l'Amposta C a la final de la Copa Catalana 2018

Participació en bloc del Club Escacs Amposta a la Final de la Copa Catalana 2018 disputada a Barcelona el passat diumenge 22 d'abril. Quin contrast amb l'any passat que el nostre club va desplaçar-se a Mollerussa per jugar un play-off per mantenir la categoria!


Final de la Copa Catalana al Disseny Hub Barcelona,
Plaça de les de Glòries 37-38

Els nostres equips s'havien guanyat el dret a participar en la final al mes de gener a Gandesa, quan vam competir a la Copa Tarragona. L'Amposta B va competir a la final de primera categoria, mentre que l'Amposta C i l'Amposta D ho van fer a la final de tercera categoria.

L'equip que més va destacar va ser l'Amposta C, que va assolir un extraordinari 4t lloc a la classificació final:



Albert Jovaní i Joan Pujol defensant els primers taulers de l'equip 

Els germans Zhao, Xixunkang i Xixunjie, alternant-se al tercer i quart lloc 


Mereixen la més gran felicitació i l'enhorabona per l'excel·lent competició que van realitzar, més quan era una competició que ens va agafar molt lluny de casa i que sempre et fa arribar molt tocat de forces el desplaçament.

L'Amposta D competint amb jugadors novells que debutaven a la competició


L'Amposta D, format íntegrament per jugadors debutants (excepte el Gerard que sí ho havia fet però com a tauler reserva), va gaudir d'una extraordinària experiència a poder disputar la Final de la Copa Catalana. El resultat final, amb el 9è lloc de 10 participants, va ser el de menys.



L'Amposta B competint a la final de primera territorial

Més complicat ho va tenir l'Amposta B, que va competir contra equips molt superiors, però que va donar la talla durant tot moment i va assolir un meritori vuitè lloc a la classificació de la final de primera categoria.




El local de joc va ser fantàstic, el Disseny Hub de Barcelona, i ens deixarà grans imatges per a la història del club. Recordar que aquest va ser la cinquena edició consecutiva que participàvem a la final de la Copa Catalana d'Escacs!

Esperem repetir l'any vinent!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada