dimarts, 19 de juny del 2018

Campionat provincial escacs llampec i Festa escacs tarragonins 2018 a Amposta

Aquest diumenge 17 de juny es va celebrar l’edició 2018 del campionat provincial de Tarragona de partides ràpides d’escacs, juntament i per primer cop, amb el campionat sub-12 d’escacs ràpids de Tarragona.

 



Amb una participació de 89 inscrits, 66 en l’absolut i 23 en el sub-12, juntament amb les instal·lacions que ens ofereix l’auditori del pavelló firal, vam poder gaudir d'una jornada d’èxit total.

Pel que fa al campionat absolut (enllaç a Chess-Results), el guanyador va ser en Victor Plasencia, de l’Escola Escacs Salou; seguit d’en Pogorelov Ruslan, del mateix club; i en tercera posició en Vidal Madria, de la Unió Escacs Cambrils.



Pel que fa al campionat sub-12 (enllaç a Chess-Results), el guanyador va ser l’Alexander Domene, de l’Escola Escacs Salou; seguit del David Teply, del CE Riu Senia Benicarló; i en tercera posició l’Alejandro Sanchez, del CE Amposta.


En acabar el torneig, vam poder gaudir d'un dinar de germanor al restaurant Els Ullals. En acabar l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, la regidora de cultura, Júlia Barberà i el president del CE Amposta, Ferran Torta, van lliurar els trofeus als guanyadors de les competicions de la Federació Catalana d'Escacs - delegació de Tarragona d'aquest any.

Daniel Rius recollint el trofeu de sotscampió del torneig de veterans de Tarragona 2018

Entrega del trofeu de primer classificat de tercera territorial a la Copa Tarragona 2018





 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada