dilluns, 27 d’agost del 2018

El Club Escacs Amposta participa al torneig d'escacs ràpids d'Ulldecona

Aquest passat dissabte 25 d'agost el Club Escacs Amposta va col·laborar amb la celebració del torneig de ràpides d'escacs d'Ulldecona.


L'acte estava organitzat per l'Ajuntament d'Ulldecona i la Federació Catalana d'escacs que, juntament amb la convocatòria d'antics jugadors falduts, tenia la voluntat de recuperar el club d'escacs de la ciutat. Així mateix, la prova és va incorporar al circuit d'estiu d'escacs ràpids a les Terres de l'Ebre.

El torneig es va disputar a les 10:30h a la plaça Sales i Ferré d'Ulldecona, coincidint amb l'inici de les festes majors de la ciutat. 




Hi van participar un total de 32 jugadors, entre els que va destacar el campió, el Mariano Aviol, i els dos jugadors que el van acompanyar al podi: Santi Añó (Peó Vuit) i el jugador del Monzón (Aragó) Fernando Barranco.


Cal recordar que el nostre club es va fundar l'any 1948, ara fa 70 anys, després d'un torneig a 20 taulers entre jugadors d'Ulldecona i d'Amposta, pel que en record i homenatge a aquella trobava, la nostra entitat va volgut celebrar l'efemèride amb la col·laboració i participació en aquest torneig.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada