dilluns, 25 de novembre del 2019

Júlia Lisiewicz Jornet, campiona sub16 de Tarragona

El passat dissabte 23 de novembre la jugadora ampostina d'escacs Júlia Lisiewicz Jornet es va proclamar campiona sub16 d'escacs de Tarragona 2019/2020, al assolir 5 punts de 6 possibles en la classificació final. Val a dir que va quedar empatada a punts amb el segon, Oscar Cubero (Escacs Reus), però amb un millor desempat. El tercer graó del podi va ser per al jugador de la UE Cambrils Martin Jakovlev, que va dur a terme un gran torneig.

Júlia disputant la partida corresponent a la 6a i darrera ronda


Júlia va jugar representant el Club Escacs Masdenverge, on ha participat els darrers anys, però a partir del mes de gener tornarà a jugar amb el Club Escacs Amposta, club on va començar a jugar l'any 2013. Voldríem traslladar la més sincera felicitació a la Júlia, a la seva família i als seus entrenadors.

Fotografia del podi sub16 de Tarragona 2019/2020


Els resultats dels altres jugadors del Club Escacs Amposta que participaven al torneig van ser Joan Pujol i Albert Jovaní, que van assolir el 5è i 7è lloc de la classificació respectivament amb 4 punts cadascun, Xijunkang Zhao que va fer tres punts. Menció especial per a Manel Méndez i Pau Forcadell, que debutaven en un torneig per categories d'edats. El campionat es va celebrar a Cambrils durant tres dissabtes consecutius de novembre i en total van competir 22 jugadors.


Paral·lelament, a la mateixa sala de joc, també es disputava el campionat sub14 de Tarragona 2019/2020, amb un únic representant del nostre club, el Pep Chavarria Llambrich, que va quedar 9è amb 3,5 punts, si bé la derrota en la darrera ronda li va impedir assolir posicions de podi. Cal felicitar a Pep perquè ha dut a terme un gran torneig. El campió va ser Gerard Añó, del Peó Vuit.El tercer per la dreta, Pep Chavarria, en la partida de la 6a ronda


Als mesos de febrer - març es disputaran les fases prèvies del Campionat de Catalunya d'escacs d'Edats de les categories de sub08, sub10 i sub12 a Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada