dimarts, 10 de desembre del 2019

Bona acollida de l'actiu d'escacs femenins "Ciutat d'Amposta"

En el marc de les Fires d'Amposta, el nostre club va organitzar el divendres 6 de desembre la primera edició d'un actiu d'escacs femenins. 



Hi van participar fins a 21 jugadores, vingudes principalment del territori proper però també de Tarragona i d'arreu de Catalunya. Per ser la primera edició ens mostrem molt satisfets amb la participació assolida.


El torneig es va disputar al pavelló d'hockey


L'interès competitiu també va ser destacat. Malgrat hi havia dos grups de jugadores amb nivells diferents, en totes les rondes van haver-hi partides disputades i, de fet, el podi no es va discernir fins a 7a i darrera ronda.

El podi, segons la classificació final, va ser el següent:

1a. Maria Ibarz (Espluga de Francolí)  ..... 6 punts
2a. Júlia Miró (Amposta) ....................... 5½ punts
3a. Francisca Pino (Constantí) ............... 5½ punts

Fotografia de les jugadores premiades


Cal posar de relleu el meritori sotscampionat de la Júlia Miró Garcia, que sent el seu primer any de categoria sub10 ha demostrat un joc excel·lent i un gran nivell de competició. A la fotografia la podem veure amb la banda de pubilla, ja que ha representat la nostra entitat com a pubilla infantil durant les festes majors i resta d'activitats de l'any 2019.


Les altres premiades, per categories, van ser:
Júlia Lisiewicz (Masdenverge) .......... millor sub16
Sara Navarro (Vila-seca) ................. millor sub12
Paula Vinuesa (Ruy López) .............. millor sub10
Aina Trullenque (Amposta) .............. millor jugadora local

Al centre de la fotografia l'Aina Trullenque, millor jugadora local


Agrair la presència dels regidors de l'Ajuntament d'Amposta durant l'entrega de premis: el Sr. Marc Fornós (Regidor d'Esports), la Sra. Iris Castell (Regidora de Promoció i Turisme Esportiu) i la Sra. Núria Ferrer (Regidora de Drets Socials i Ciutadania).




Finalment, recordar que vam complir amb èxit l'objectiu que ens havíem marcat en l'organització del torneig, com és crear germanor i buscar estrènyer llaços d'amistat entre les jugadores d'escacs, que ens permeti donar-los més visibilitat i, amb el temps, incrementar el nombre de jugadores en el nostre esport.






   








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada