dissabte, 17 d’abril del 2021

Entrega de premis el torneig Enroca't i presentació dels trofeus al club

Aquest matí a les portes del Casino Recreatiu d'Amposta s'ha lliurat als integrants dels equips alevins i benjamins del Club Escacs Amposta / Escola Miquel Granell que els darrers mesos han competit al torneig online d'escacs Enroca't. Aquest torneig ha estat organitzat i promogut pel Club Escacs Mollerussa, i ha gaudit de la col·laboració i suport dels Consells Esportius.

L'Amposta va assolir una excel·lent classificació, i es va proclamar campió benjamí i aleví, sota la representació de l'Escola Miquel Granell.

Equip aleví

Equip benjamí


L'acte ha gaudit de la presència de la regidora de Promoció i Turisme Esportiu, la Sra. Iris Castell, i de la presidenta del Consell Esportiu del Montsià, la Sra. Carme Macià.


En el mateix acte, els jugadors i jugadores de l'Escola Escacs Amposta han presentat també al club, a la ciutat i a les famílies, els trofeus de campions per equips d'escacs actius online de Catalunya, que es van assolir al desembre, en el torneig "Garcia Ilundain" que va organitzar la Federació Catalana d'Escacs.


Equip benjamí campió de Catalunya escacs actius online; 
entrega el trofeu la Sra. Carme Macià, presidenta del Consell Esportiu del Montsià


Equip benjamí campió de Catalunya escacs actius online; 
entrega el trofeu la Sra. Iris Castell, regidora de Promoció i Turisme Esportiu



Finalment el club ha volgut fer un petit reconeixement als jugadors sub08 que van participar fa dues setmanes al Campionat de Catalunya d'edats individual, que es va disputar a Salou. Era el primer torneig d'escacs per a molts d'ells i el nivell del campionat era molt exigent per a uns jugadors que encara no havien competit mai. Per aquest motiu el club els ha entregat una medalla per posar de relleu la seva participació i dedicació.

Entrega de medalles als jugadors sub08 del darrer Campionat de Catalunya d'Edats 2021 


Finalment, tant el director de l'Escola d'Escacs Amposta, el Sr. Daniel Rius, com el president del club, el Sr. Ferran Torta Navarro, han agraït a les famílies la seva confiança i la seva dedicació.






  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada