dilluns, 8 de juliol del 2013

Campionat de semi-ràpides "Ciutat d'Amposta"

Per celebrar el 65é aniversari de la fundació del Club Escacs Amposta s'ha organitzat un campionat de semi-ràpides d'escacs. Consisteix en partides a 25 minuts finish per cada jugador. Aquest format permet partides molt més estudiades i precises que les partides ràpides a 5 minuts, a la vegada que el campionat es pot jugar en un sol dia.


El campionat es jugarà a la seu de joc del Club Escacs Amposta, la Lira Ampostina, el dia 17 d'agost del 2103, dissabte. La primera ronda començarà a les 10:00, pel que es recomana als jugadors arribar al local a les 9:30-9:45. Està previst que cada partida es desenvolupi en una hora, amb 50 minuts (màxim) de joc més 10 minuts per organitzar la següent ronda.


Al migdia està previst organitzar un dinar entre tots els socis del Club Escacs Amposta i els participants al torneig. A les 16:30 començaria la 4a ronda.

La inscripció és gratuita i es podrà dur a terme el mateix dia fins a 10 minuts abans del començament de la primera ronda. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats i per al 1r sub-18. També us podeu inscriure pel facebook del Club Escacs Amposta o via mail a club.escacs.amposta@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada