divendres, 14 de febrer del 2014

Obert Actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta" 2014 - presentació

Malgrat estem preparant encara la web, aprofito per presentar-vos una nova activitat que el Club Escacs Amposta té preparada per al 18 de maig de 2014, el diumenge de la festivitat del Mercat a la Plaça:

Obert Actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta"

(la web indicada al cartell encara no està activa)

Aprofitant l'experiència del 2013, amb les ràpides dels Escacs a la Plaça, el Campionat de semiràpides (25 minuts finish) per festes majors i la recent Copa Tarragona, hem decidit organitzar un actiu de 15 min + 5 segons/jugada, vàlid per a ELO català (1/2 K).

El lloc escollit serà el ball de la Lira Ampostina, ubicat al centre de la ciutat, i on el Club Escacs Amposta ha organitzat les seves darreres competicions.

Està previst que es disputin set rondes (4 al matí i 3 a la tarda) pel Sistema Suís FIDE en un únic grup (els aparellaments es faran a través del programa informàtic Swiss Manager). El rànquing inicial es formarà tenint en compte l'’ELO Català.

Finalment, hi haurà una inscripció de 6,00 € / jugador, excepte per als socis de Club Escacs Amposta que la inscripció serà gratuïta, i els premis consistiran en trofeus per als millors classificats en el campionat i en les diferents categories.

Us seguirem informant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada