dimarts, 18 de març del 2014

2a edició de la Lliga d4, "memorial Fidel Font"

Vista la bona acceptació de l'edició anterior de la Lliga d4, aquest any s'ha apostat de nou per organitzar aquest campionat per equips de 4 jugadors. Els equips estaran formats pels socis del Club Escacs Amposta i per altres equips d'escacs de les poblacions veïnes.


A més a més, ens congratula poder denominar també aquest campionat amb el nom de "memorial Fidel Font", el que va ser primer secretari i soci fundador del Club Ajedrez Amposta l'any 1948. Va ser el seu bar, el bar Nuri -conegut popularment com el bar de Fidel-, la primera seu social del Club. 


A l'esquerra de la fotografia, amb camisa blanca, el Sr. Fidel Font

El Sr. Fidel Font va tenir durant molts anys una importància cabdal en la gestió del club i està reconegut com un dels millors taulers de tots els temps que ha tingut l’equip de l'Amposta. És per aquesta raó, i en record i homenatge a la seva aportació als escacs a Amposta, que es va sol·licitar a la seva família i hereus permís per poder denominar el campionat "Lliga d4" amb el seu nom, els quals van accedir-hi gustosament.

Podeu consultar les bases en el següent link.



La inscripció està oberta i es tancarà dos dies abans de l'inici del torneig. Per inscriure un equip només s'ha d'enviar un correu electrònic a  club.escacs.amposta@gmail.com  indicant els jugadors de l'equip i la denominació del mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada