dijous, 21 de maig del 2015

Saló de la Infància 2015

Malgrat han passat molts dies, i després de la darrera participació als jocs tradicionals dintre de la Festa al Mercat a la Plaça 2015, no vull deixar passar l'ocasió d'explicar-vos que després de molt temps sense fer-ho (entre 15 o 20 anys) el Club Escacs Amposta va tornar col·laborar amb el Saló de la Infància i la Joventut d'Amposta, que sempre s'organitza per les vacances escolars de Setmana Santa.


Jo mateix vaig ser moltes ocasions monitor d'escacs al Saló, i lluïa la samarreta que es feia per l'ocasió. No només fèiem escacs, sinó que el Club també portava el taller de fang, on els xiquets aplanaven l'argila contra la taula i després feien servir uns motlles per obtenir una estrella, cor, trèbol, etc. Quan vaig fer l'inventari de material a finals del 2012 encara me van sortir algunes peces d'escacs (de jocs obsolets) que tenien restes de fang!



L'estand tenia una bona dimensió i ens hauríem cabut alguna taula més, però al ser un sol monitor i al tenir 6 taulers (12 jugadors) i la possibilitat de posar 3 taulers per taula si era necessari, tampoc ens va fer falta posar-n'hi més.


Al llarg dels 6 dies que va durar el Saló vam poder ensenyar a molts xiquets i xiquetes el joc dels escacs, i alguna mare ens va preguntar sobre quan fem classes a la Biblioteca (els dissabtes de 11:00 a 13:00).

La participació al Saló, com anteriorment s'havia fet, va ser una experiència molt positiva, no solament per donar-nos a conèixer entre els més petits, sinó també per poder ensenyar als més menuts el joc els escacs.


Finalment, agrair a tots els companys del club que es van apropar al Saló de la Infància i van poder fer de monitor una estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada