dimarts, 7 de juliol del 2015

XII Circuit Català d'Escacs de torneigs Oberts Internacionals d'Estiu

Aquest any 2015 serà la dotzena edició del Circuit Català d'Escacs de torneigs Oberts Internacionals d'Estiu organitzat per la Federació Catalana d'Escacs i amb el patrocini del Consell Català de l'Esport. 


La voluntat de la Federació Catalana és que la qualitat dels serveis, l'interès esportiu i els resultats, siguin del més alt nivell. Per això estableix uns mínims pels Oberts que vulguin formar part del Circuit Internacional així com una sèrie de recomanacions que mantenen tots aquells aspectes desitjables per a un bon torneig.

En aquesta edició durant els mesos de maig a setembre se celebraran els 23 Torneigs Internacionals que formen part d'aquesta edició del Circuit Català. Es faran 12 oberts a ritme tradicional i d'una durada de 5, 8 o 10 dies i 11 oberts d'escacs actiu d'un o dos dies de durada. Durant aquest període de competició es disputaran un total de 25.000 partides d'escacs, una selecció de les quals, seran retransmeses en directe per Internet. 


El nombre aproximat de participants és d'uns 4.000 jugadors representants de més de 50 països diferents que es repartiran un total de 175.000 € en premis. A més dels premis de cada torneig, la Federació Catalana d'Escacs estableix una classificació, en funció dels resultats dels diferents Torneigs del Circuit, que dóna dret a altres premis, ja sigui en una classificació absoluta general, una altra per trams, a més els premis específics per a jugadors i jugadores catalanes. 

Enguany es manté la separació de llicències catalana i FEDA-FIDE. Es imprescindible observar els canvis en la reglamentació que afecta especialment als trams d'Elo.


L'obert organitzat pel Club Escacs Amposta, el II Open Internacional d'escacs Amposta - memorial "José Balagué", formarà part del circuit en qualitat d'aspirant, de manera que fins la següent edició no formarà part de ple dret del Circuit Català d'Escacs de torneigs Oberts Internacionals d'Estiu.



Premis del XII Circuit Català:



Normativa del XII Circuit Català:



Organitzen:

      

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada