divendres, 18 de setembre del 2015

Classes d'escacs a Amposta - curs 2015/16

Durant aquest dies el Club Escacs Amposta repartirà publicitat als col·legis d'Amposta per tal d'oferir classes d'escacs extraescolars als xiquets i xiquetes ampostins. Les classes es faran a la seu de l'entitat a la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó (plaça del Castell, Amposta).


Es continuaran fent les classes dels dissabtes -que seran per als alumnes que ja porten amb nosaltres des del 2013- però també obrim la possibilitat de conèixer el joc entre setmana, oferint cursos d'iniciació en dos dies durant la setmana:


    dimarts i dijous         /       dimecres i divendres
tarda 17:30 - 19:00              tarda 17:30 - 19:00


    dissabte
matí 11:00 - 13:00




Com vam explicar en l'anterior entrada sobre l'escola d'escacs, hem volgut ampliar les possibilitats lectives i oferir classes d'escacs del dissabte també entre setmana. És una ampliació una via per aquells que no poden assistir en dissabte que sí puguin venir a aprendre entre setmana com una matèria extraescolar més.


El preu del curs 2015/16 serà per als dissabtes:

Classes dissabtes al matí: 10,00 € / mes

(aquest preu inclou dues hores els dissabtes pel matí, la inscripció als torneigs escolars [individuals Terres Ebre i per equips Terres Ebre - sub-12] i la fitxa federativa)


Classes dissabtes al matí sub-08:   8,00 € / mes

(aquest preu, per als xiquets i xiquetes que fan 8 anys aquest curs, inclou dues hores els dissabtes pel matí, la inscripció als torneigs escolars [individuals Terres Ebre i per equips Terres Ebre - sub-12] i la fitxa federativa)


I entre setmana:

Classes entre setmana (dos dies): 15,00 € / mes

(aquest preu inclou 1 hora i mitja durant dos dies entre setmana per la tarda [17:30 a 19:00], la inscripció als torneigs escolars [individuals Terres Ebre i per equips Terres Ebre - sub-12] i la fitxa federativa)


Classes entre setmana sub-08: 12,00 € / mes

(aquest preu, per als xiquets i xiquetes que fan 8 anys aquest curs,  inclou 1 hora i mitja durant dos dies entre setmana per la tarda [17:30 a 19:00], la inscripció als torneigs escolars [individuals Terres Ebre i per equips Terres Ebre - sub-12] i la fitxa federativa)


Més endavant també tenim la intenció de repetir l'experiència de les classes d'iniciació per adults. Properament us n'informarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada