dilluns, 20 de juny del 2016

Finalitza el curs de Tècnic de Nivell I en escacs

El passat dissabte 18 de juny els alumnes del curs de tècnic de nivell 1 en escacs d'Amposta van fer l'examen d'avaluació i, si tots han aprovat, assoliran les competències específiques per a n'aquest curs de l'Escola Catalana de l'Esport, a falta del període de pràctiques i del bloc específic.



Acaba així el curs després que els alumnes hagin estudiat part de temari a casa seva i hagin rebut classe al Centre de Tecnificació d'Amposta de les àrees de Formació tècnica, tàctica i reglament (àrea 1), Didàctica dels escacs (àrea 2) i Organització d'esdeveniments i competicions (àrea 3).

Cal celebrar que els ponents principals han estat els mateixos que els que van fer classes als cursos de la resta de Catalunya, de manera que tant el temari com la manera d'impartir-lo ha estat el mateix que als altres que es van fer l'any passat.


Ara només queda saber les notes (el 23 de juliol serà la recuperació) i començar el bloc comú, que s'intentarà organitzar-se també a Amposta. Després, les pràctiques.

Finalment només resta agrair a la Federació Catalana d'Escacs la possibilitat de dur a terme aquest curs a Amposta i a les Terres de l'Ebre, així com a l'Ajuntament d'Amposta i al Centre de Tecnificació les facilitats per poder organitzar-lo.


      

 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada