dilluns, 7 de maig del 2018

Anna Muzychuk ofereix unes simultànies a 30 taulers a la plaça del mercat d'Amposta

Aquest passat dissabte 5 de maig ens va visitar la campiona del món d'escacs femenins, Anna Muzychuk, que va assolir un gran ressò fa uns mesos quan va renunciar a defensar el seu títol mundial perquè la FIDE va decidir organitzar el torneig a l'Arabia Saudí, un país que va obligar a les jugadores a complir unes estrictes exigències que vulneraven els drets de les dones.



L'Anna va disputar 30 partides simultàniament contra jugadors del Club Escacs Amposta, CE Masdenverge i del Peó Vuit. En va guanyar 22 i en va empatar 8, si bé moltes taules les va concedir perquè a les 16:00 havia de presentar una ponència del TEDx Amposta, sinó crec que s'hauria imposat a totes.



Les partides es van disputar finalment a la plaça del mercat, i dic "finalment" perquè vam estar molt pendents del temps fins a darrera hora, ja que 24 hores abans donaven pluja. Al final, el vent va ser moderat i el sol va lluir amb forta presència durant tot el matí.





Va ser una gran experiència per a tots, petits i grans, i que esperem poder repetir, amb una altra jugadora de renom, en els propers anys.

A més vam tenir una petita dosi de ressò mediàtic: a primera hora va venir el Canal Terres de l'Ebre a preguntar-nos sobre el 70è aniversari i, més tard, va venir TV3 a entrevistar a la campiona. 


Vam haver d'esperar fins a les 21:30 per veure l'entrevista al Telenotícies Vespre; aquí en teniu el link:






Finalment, agrair a l'empresa local que ha fet possible l'esdeveniment del TEDxAmposta, i al suport de l'Ajuntament d'Amposta i de la Federació Catalana d'Escacs.



 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada