dilluns, 6 d’agost del 2018

Torneig Llampec per equips de Vila-seca 2018

Una edició més el Club Escacs Amposta ha participat al Torneig Llampec per equips que organitza el Club Escacs Vila-seca. Agrair als vila-secanens la seva invitació any rere any!



La veritat es que aquest any vam dur molt bon equip, i es va notar en la classificació, on vam ser segons darrera del Vila-rodona que es va emportar el torneig per segon any consecutiu, però el fet a destacar (sense desmerèixer el gran resultat dels sèniors, va ser l'equip júnior, que va quedar campió després d'un complicadíssim matx a doble volta amb els jugadors sub12 del Ruy López de Vinaròs.


Certament que veia molt complicat el matx de l'equip júnior, però al final la fortuna ens va somriure (allò que passa molt de tant en tant) i vam donar la volta a la darrera partida, que estàvem amb peça de menys, i ens vam endur el trofeu que, vull reconèixer, ens fa especial il·lusió.


Equip A.-

1.- Josep Ràmos, victòria molt disputada amb Carlos Albert, del Ruy López



2.- Josep Chavarria, victòria



3.- Josep Sánchez, taules



4.- Xavier Aloy, taules



5.- Joan Pujol, derrota



Equip B.- 

1.- Pep Chavarria, 0 / 1 (va ser el matx decisiu!)

2.- Marc Safont, 1 / 0 (va guanyar la primera partida contra un jugador més veterà que ell, fet que ens va donar moltes esperances!)

Marc Safont (esquerra) i Pep Chavarria (dreta)

3.- Eric Fontanet, 0 / 1 (va remuntar la derrota inicial; la seva victòria va donar-nos ales a tots)

4.- Ian Porres, 1 / 1 (el jugador del partit: sense la seva impecable intervenció no hagués estat possible la victòria; va jugar molt sòlid i va guanyar amb solvència en el segon any que competeix al llampec de Vila-seca)

Ian Porres (al fons) i Eric Fontanet (en primer pla)


I en acabar, l'habitual dinar de germanor la l'ermita de la Pineda, on ens van entregar els trofeus de campions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada