dilluns, 17 de desembre del 2018

Molt bons resultats dels equips ampostins Minicopa Tarragona 2018 disputada Cambrils

Aquest diumenge 16 de desembre es va disputar a Cambrils la MINICOPA 2018, amb la que es denomina la Copa Territorial per equips d'edats de Tarragona.




El torneig consistia en 7 rondes a ritme actiu, és a dir, partides de 15 minuts + increment de 5 segons/jugada. I els equips eren de 4 taulers, els integrants dels quals podien alterar l'ordre a cada partida.

Cal destacar que a més dels equips de la província, va ser tota una satisfacció rebre els clubs d'escacs del Mollerussa (Lleida) i Monzón (Huesca, Aragó). 

En aquest enllaç al Chess-Results trobareu la classificació, destacant que:

El Masdenverge A sub16 va ser el guanyador del torneig amb 25 punts, seguit del Peó Vuit A sub16 amb 20½ punts i finalment, tercer, el Ruy López A sub16 amb 18 punts. Tots tres equips de la zona de Terres de l'Ebre i el Maestrat.

Vista general de la Sala de Joc a Cambrils, amb 32 equips de 4 jugadors


Pel que fa als equips ampostins cal destacar la victòria de:

L'Amposta B sub14, que amb 16 punts va ser campió de la seva categoria (i 8è a la classificació final del torneig). Daniell Plamadeala va aconseguir 6 dels 7 punts possibles.


L'equip sub14 recollint el premi al millor equip de tram. Destacar també el debut de Pau Forcadell.


L'Amposta C sub10, que amb 15½ punts va ser campió de la seva categoria (i 10è a la general). Guillem Sala (jugador sub08) va guanyar 6 partides, i només en va perdre una. 


Gran eufòria de l'equip sub10 en saber-se vencedors del seu tram d'edat. El torneig va ser tant intens que el seu delegat, el Sr. Joan Fontanet, en acabar no podia ni obrir els ulls, del cansament i de l'emoció.


L'Amposta C sub08, que amb 14½ punts va ser campió de la seva categoria (i 15è a la classificació final del torneig). Tots els jugadors van fer entre 3 i 4 punts, donat una compacitat a l'equip que els va permetre assolir una gran classificació.


El primer equip sub08 recollit el trofeu de campió del seu tram d'edat.


L'Amposta A sub16 va perdre moltes opcions d'obtenir una millor classificació amb l'empat a 2 de la darrera ronda. Això obstant, cal destacar els  punts de Joan Pujol i els 4 punts de Xijunjie Zhao, de 7 possibles. Al final, van ser els 11ens de 32 equips participants.


L'equip Amposta A sub16 durant la competició


L'Amposta E sub08 va ser penúltim, però la classificació no fa justícia al mèrit de la seva participació ja que van competir només amb 3 taulers (vam sofrir una baixa de darrera hora) i tots tres jugadors debutaven en aquesta competició. El nostre jugador Josep Marsal va aconseguir uns molt meritoris 4 punts de 7 possibles.


L'equip Amposta E sub08, format per Josep Marsal, Arnau Pujol i Daniel Ioan Flore. Els dos darrers debutaven a una competició com la Minicopa.


Entre les rondes del matí (4) i de la tarda (3) tot l'equip i acompanyats va dinar a Cambrils en un restaurant proper a la sala de joc, moment en el qual es va aprofitar per fer una fotografia de germanor:


Fotografia de germanor entre els joves jugadors ampostins al migdia, després de dinar


I després de l'entrega de premis vam repetir la fotografia amb els trofeus i tots els jugadors participants i algun germà petit que els havia acompanyat tota la jornada.




Fins l'any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada