dijous, 12 de setembre del 2013

Social de ràpides al Parc Xiribecs

Com ja hem explicat anteriorment les tardes d'aquest estiu, i també molts matins durant l'agost, els aficionats als escacs d'Amposta ens hem reunit a la terrassa del Parc Xiribecs. Allí amb 4 taulers i 4 rellotges hem passat molt bones estones jugant i analitzant partides d'escacs.


Però l'estiu s'acaba i aviat tornarem a la nostra seu de joc oficial, la Lira Ampostina, on tornarem a jugar els dissabtes per la tarda, si bé abans volíem despedir-nos en un acte que aplegués tots els jugadors que hem participat en les tardes d'escacs al Parc Xiribecs.


Malauradament alguns companys han tornat ja a la feina i no han pogut venir, però si que d'altres -que per qüestions laborals no havien pogut participar en cap acte de festes majors- si que hi han participat. I aquest acte no va ser altre que el primer campionat social de ràpides del Club Escacs Amposta.


Amb un total d'11 jugadors es va organitzar una lliga a 12 rondes (cada jugador va descansar un ronda) en partides a 5 minuts finish, que va finalitzar amb la següent classificació:



Com podeu veure l'emplaçament de joc va ser immillorable, tal com ja havíem comprovat aquest estiu.



En finalitzar es van entregar trofeus als tres primers classificats i es va oferir un berenar de germanor a tots els participants. També es va sortejar un petit tauler d'escacs entre els més menuts. Van haver-hi parlaments, agraïments a l'arbitratge i sorpreses de cara a l'any vinent.


A principis d'octubre es durà a terme l'assemblea anual del Club Escacs Amposta i es començaran a preparar els primers actes de la temporada 2013/2014, com seran el Campionat Social del club i les classes d'escacs de l'Escola d'Escacs Amposta, dels quals en rebreu informació properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada