dimarts, 17 de desembre del 2013

Campionat per equips sub-12 Terres de l'Ebre - 2013

 El diumenge 15 de desembre pel matí es va disputar la segona jornada del campionat d'escacs per equips sub-12 de les Terres de l'Ebre.


En aquesta ocasió la seu va ser a Amposta, concretament al ball de la Lira Ampostina, on gran espai i amb molta tranquil·litat molt idoni per a la pràctica dels escacs.


Vista general de la sala de joc

Primer, a les 9:00, es va disputar el matx de la 3a ronda pendent, que va enfrontar l'Amposta amb el Masdenverge. A continuació, a les 10:30 van jugar la Ràpita contra l'Alcanar i l'Amposta contra el Peó 8 de Roquetes. I finalment, a les 12:00, van jugar Masdenverge contra Alcanar i Peó 8 contra la Ràpita.

La classificació final va ser la següent:

1r. Masdenverge ....... 4 victòries (4 punts)

2n. Peó 8 ................ 2 victòries i 1 empat (2,5 punts)

3r. Alcanar .............. 2 victòries (2 punts)

4t. Amposta ............. 2 empats (1 punt)

5é. La Ràpita ............ 1 empat (0,5 punts)


Equip sub-12 del Club Escacs Amposta

És molt important destacar que l'Amposta, compost per jugadors novells, s'ha enfrontat amb equips amb jugadors federats i experiència tot i la joventud. En l'enfrontament amb el Masdenverge, l'equip més fort com es pot veure en la classificació final, els joves jugadors ampostins van lluitar fins al darrer moment i cal destacar dos darrers taulers que van allargar la partida amb molt mèrit plantant cara fins al darrer moviment.


Masdenverge - Amposta

Amposta - Peó 8 (Roquetes)

L'equip ampostí va estar defensat per:


[1] Albert Jovaní

[2] Roger Limbos

[3] Luifer Quiroz

[4] Gerard Mèlich

En finalitzar el campionat es van repartir les copes per als equips participants, es va entregar un petit detall a tots els participants i tots plegats van gaudir d'un piscolabis com a cloenda de la jornada.

Cal agrair al Sr. Ramon Cruelles, del Club Escacs la Ràpita, l'organització del torneig ja que va ser qui va tenir la iniciativa i va reunir a tots els presidents dels clubs ebrencs per tal de tirar endavant aquest campionat sub-12. Ara només resta animar al Club Escacs Masdenverge en la futura final a 8 a nivell de Catalunya. Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada