dimecres, 11 de juny del 2014

La camiseta

En els darrers campionats infantils que hem jugat amb els alumnes de l'escola, el sub-12 i el territorial de Tarragona, hem observat amb curiositat i un pèl d'admiració com els xiquets i xiquetes dels altres clubs lluïen unes samarretes molt boniques que els identificaven amb com a membres d'un mateix equip.

Si bé me consta que anteriorment el club va tenir samarretes, la que jo recordo i encara guardo és una que va fer Miguel Bayerri, quan era president del nostre club, a finals dels anys 90 o principis dels 2000.


Era d'un taronja intens, amb el logotip del club ben gran al mig del pit. També es van fer gorres, la qual recordo que vaig portar molt. La samarreta, en canvi, crec que no vaig tenir l'oportunitat de dur-la.

Ha passat el temps i a la vista del bé que queden les samarretes, per tal de indentificar-nos com a entitat, creiem que es convenient -a mig i/o curt termini- tornar-ne a fer. Arribats en aquest punt, hem de decidir dues coses: el color i l'emblema.

Al final, sembla que hi ha cert consens amb que un blau cel, amb més o menys intensitat, sigui el color de la samarreta:



Però de logotips tenim un ventall de diferents opcions:

peces d'escacs

evolució i escacs

evolució i escacs


I, finalment, el jersei tipus "polo", pensat per als adults:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada