dilluns, 16 de juny del 2014

Open Internacional d'escacs Amposta, memorial "José Balagué"

Avui ja podem dir que tenim tots els serrells tancats de cara a l'organització de l'Open Internacional d'escacs Amposta, memorial "José Balagué"A més, podem confirmar la participació de dos Grans Mestres (GM) fet que dóna un petit salt qualitatiu en la primera edició del nostre torneig.



La inscripció ja està oberta i es pot realitzar a la web:



Els jugadors inscrits es poden consultar en la web Chess Results, en el link següent:


Recordar que el l'Open Internacional d'escacs Amposta, memorial "José Balagué", serà vàlid per a ELO FIDE, FEDA i FCE, pel què és necessari disposar de fitxa federativa FEDA per participar-hi.

El lloc on es celebrarà el torneig és l'Auditori del Pavelló Firal d'Amposta, al carrer Sebastià Juan Arbó, núm. 1, d'Amposta, en una zona amb aparcament i de fàcil accès ja que està molt prop de la CN-340.


A més a més, l'emplaçament és idoni perquè s'ubica en la zona esportiva d'Amposta, hi ha equipaments molt destacables, com és el Parc Xiribecs, i comerços que poden ser d'interès per als participants en l'open.


Finalment, voldria aprofitar l'avinentesa per donar gràcies a tots els patrocinadors de l'esdeveniment, perquè la seva aportació fa possible l'organització del torneig, i a l'Ajuntament d'Amposta i a l'Àrea d'Esports per totes les facilitats per poder dur endavant aquest campionat d'escacs.


Organitzen i col·laboren:

   

   






Patrocinen:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada