dilluns, 3 d’agost del 2015

El Club Escacs Amposta campió al XLII torneig llampec de Vila-seca - 2015

Aquest diumenge 2 d'agost el Club Escacs Amposta va tornar a ser invitat a participar en el prestigiós campionat d'escacs per equips de Vila-seca, concretament l'edició XLII del Torneig Llampec Sènior - Festa Major d'Estiu 2015, organitzat pel Club d'Escacs Vila-seca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca, la Comissió de Festes i l'Agrupació Cultural


En aquest torneig s'invita a diversos equips que s'enfronten entre ells tot repartint els taulers que entren en joc. Cada equip havia d'estar format per 5 jugadors amb les següents casuístiques:
  • 1 jugador fins a 1850 d'Elo
  • 2 jugadors fins a 1995 d'Elo
  • 2 jugadors de més de 2000 d'Elo
Si bé els jugadors podien ser substituïts per jugadors d'inferior Elo.


Vista general de tots els equips participants


Taula dels equips inscrits i les seves puntuacions


Els representants del Club Escacs Amposta van ser:
1.- Lluís Pàmies (2080 Elo) 
2.- Joanen Ferré (2047 Elo)
3.- Josep Puig (1949 Elo)
4.- Benjamí Peris (1916 Elo)
5.- Xavier Aloy (1837 Elo)

1. Lluís Pàmies

2. Joanen Ferré

3. Josep Puig

4. Benjamí Peris

5. Xavier Aloy

Els jugadors ampostins van assolir molt bons resultats en les seves partides, només cedint taules al primer i tercer tauler, i aconseguint victòries a la resta pel què, amb 4 punts de 5 possibles, va guanyar el torneig llampec de Vila-seca!


Com és habitual, després de la finalització del campionat els amfitrions van oferir un dinar de germanor a tots els participants, en el qual el Club Escacs Amposta va rebre el trofeu que el va acreditar com a campió de la 42a edició del Torneig Llampec de Vila-seca!


La paella popular per als participants

Punt de trobada del dinar, Ermita de la Pineda

Fotografia de l'equip vencedor!


Finalment agrair al Club Escacs Vila-seca la seva invitació, especialment al seu president, el Sr. Josep Mañé, per pensar en la nostra entitat per a participar en el seu veterà torneig d'estiu.

1 comentari: