dissabte, 12 de setembre del 2015

Campionat Social 2015

La temporada arriba a la seva recta final i com sempre ha organitzat per a la tardor el Club Escacs Amposta prepara el seu campionat social.

Com sempre, el campionat social està destinat als socis del club, però com s'ha fet aquests darrers anys, també es deixa jugar a aquells jugadors d'escacs ampostins interessats en participar, pagant un preu simbòlic d'inscripció: 5,00 €.


El format de joc serà d' 1h + 30 segons per jugada, en un suís a 7 rondes. En principi el local de joc serà la Lira Ampostina, seu actual del Club, i concretament a la sala de ball

Els horaris i les dates seran dissabte a la tarda a les 16:30, el 10, 17, 24 i 31 d'octubre i el 7, 14, i 21 de novembre. Si s'avisa amb antelació suficient es podrà descansar una o més rondes de joc. També és possible acordar jugar la partida un altre dia de la setmana si tots dos jugadors hi estan d'acord.

Els interessats podeu inscriure-us enviat un e-mail a:



La data màxima per fer la inscripció és el dilluns 5 d'octubre de 2015.

Serà molt interessat veure els resultats d'aquesta edició, ja que els tres darrers socials hi ha hagut un podi totalment diferent respecte les anteriors edicions: Social 2012, Social 2013 i Social 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada