diumenge, 11 d’octubre del 2015

Campionat Social 2015, ronda 1

Ahir dissabte 10 d'octubre va començar una edició més del campionat social del Club Escacs Amposta, el torneig que reuneix tots els jugadors del club, siguin federats o no, i on al llarg de 7 rondes miraran de preparar-se per a la temporada 2016 i veure qui és l'escaquista més amb forma. Com a detall anecdòtic el podi en les tres darreres edicions ha estat totalment diferent any rere any pel què dóna una idea de la combativitat i igualtat que hi ha en aquest torneig local. De fet, ja en els seus inicis, és un campionat que sempre s'ha organitzat i jugar al nostre club, en diferents formats, horaris i seus, però ha estat una constant al llarg de la nostra història.


Els resultats de la primera ronda van ser els següents:


Les partides més destacades van ser les dels tres primers taulers. A l'escaquer núm. 1 va haver-hi una partida inèdita en els recents socials ja que Pere Adan -un dels jugadors locals amb més Elo- no jugava un social des de que estàvem als baixos de la Unió Filharmònica. Al tauler 2 van destacar les taules entre el jove Xavier Aloy (sub16) i el veterà Eloi Toldà, que va poder esmenar un contratemps en l'obertura de la partida. 


I en la taula 3 també va haver-hi un enfrontament interessant amb el matx de Joan Machado i Miquel Rius, aquest segon després de molt temps inactiu; per com va transcórrer la partida sembla que ha tornat amb energia!Per la part del darrera, també molt igualada tot i ser la primera ronda, van estar molt disputades les partides a la taula 7 entre Paco Roldán i Josep Chavarria, que es va decantar per al segon. Sembla que el vigent campió social manté el nivell de forma.


I també va destacar la partida de l'alumne de l'escola Gerard Mèlich, que tot i perdre va mostrar un joc molt sòlid. 


Properament intentarem penjar alguna de les partides més destacades. Us anirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada