dimarts, 26 d’abril del 2016

L'Amposta C participa a la Final de la Copa Catalana 2016 en 3a categoria

Per tercer any consecutiu el Club Escacs Amposta va estar present en una de les proves per equips més importants de Catalunya, com és la final de la Copa Catalana 2016.


I es que el diumenge 24 d'abril l'Amposta C -el nostre equip de tercera provincial- va participar a la Final de la Copa Catalana d'Escacs, competició per equips de 4 jugadors al ritme de joc de 15 minuts més increment de 5 segons / jugada. En aquesta ocasió, després de Sabadell 2014 i Girona 2015, l'Amposta es va desplaçar a Mollerussa. De fet, l'Amposta C no es va classificar a la Copa Tarragona 2016 que es va disputar a Puigpelat al mes de gener, però si va poder aprofitar una vacant en la competició per incorporar-se a la competició. 

Espectacular sala de joc a Mollerussa

Per aquesta edició, al ser el tercer equip, els ampostins que van desplaçar-se a terres lleidatanes eren a partir del 19è jugador de la llista de l'ordre de forces (de l'1 al 10 són del primer equip o "A", i de l'11 al 18 són del segon equip o "B"). Aquest fet mermaba el nivell de l'equip (no en va érem el 9è cap de serie dels 10 equips participants en la categoria), però per davant de tot volíem gaudir de la gran experiència que és participar a la Final de la Copa Catalana, competició que aplega 60 equips i un total de 240 jugadors a cadascuna de les 9 rondes disputades.


Com era previsible els resultats no ens van acompanyar, però la realitat es que es van disputar aferrissadament tots els partits i malgrat sempre jugar contra equips de nivell superior es va aconseguir una victòria i un empat dels 9 partits disputats. Podeu veure els resultats en aquest enllaç a Chess-Results.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada