dilluns, 30 de maig del 2016

Gran nivell de joc en III actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta"

Gran nivell de joc en III actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta" disputat el passat 22 de maig a l'auditori del pavelló firal. Fins a 45 jugadors van participar-hi, amb destacats jugadors com un mestre internacional, un mestre FIDE i cinc mestres catalans.

Partida decisiva a la 5a ronda, entre Jhoel Garcia i Vicenç Esplugas

Després d’un intens torneig que va aplegar molts jugadors destacats de la demarcació de Tarragona, Vicenç Esplugas (Santa Coloma de Queralt, 1992) es va imposar en la tercera edició de l’actiu d’Amposta, aconseguint 7 victòries en les 8 partides disputades al ritme de 15 minuts més increment de 5 segons per jugada. 


Vista general de la sala de joc

El van acompanyar al podi dos jugadors vinguts de la Comunitat Valenciana (CA Benimodo), el peruà Jhoel Garcia amb 6,5 punts i el mestre internacional serbi Slobodan Kovacevic amb 6 punts. Amb els mateixos punts, però pitjor desempat, van quedar els mestres catalans Sergi Panella (CE La Ràpita) i Llàtzer Bru (CE Cerdanyola del Vallès). 


MC Vicenç Esplugas (CE Tàrrega) campió

Jhoel Garcia (CA Benimodo) sotscampió

MI Slobodan Kovacevic (CA Benimodo) tercer classificat

Pel que fa els premis de trams, la Sra. Francisca Pino (CN Reus Ploms) va endur-se el premi al millor jugadora de tram d’Elo 1999-1900, l'Arnau Fosch (CE Masdenverge) va ser el millor jugador de tram d'Elo 1899-1800 i el Marc Salvadó (CE Masdenverge) va emportar-se el tram d'Elo 1799-1000.


Francisca Pino (CN Reus Ploms) millor jugadora de tram d’Elo 1999-1900

Arnau Fosch (CE Masdenverge) millor jugador de tram d'Elo 1899-1800

Marc Salvadó (CE Masdenverge) millor tram d'Elo 1799-1000



El millor jugador veterà (+55) va ser per al MC Miguel Ángel Fernández, del Reus Deportiu i el millor jugador local va caure en mans de Pere Adan.


Pere Adan (CE Amposta) millor local

Pel que fa als trams d'edat el millor sub16 va ser per Xavier Aloy (CE Amposta), la millor sub14 va ser Andrea Sanchez (CE Masdenverge), el millor sub12 va ser Albert Jovaní (CE Amposta), i els millors sub10 i sub08 van ser els jugadors del CE Riu Sénia - Benicarló Elies Alberich i David Teply respectivament.


Xavier Aloy (CE Amposta) millor sub16

Andrea Sanchez (CE Masdenverge) millor sub14

Albert Jovaní (CE Amposta) millor sub12



Podeu consultar les estadístiques del torneig al següent enllaç al Chess-Results:



Finalment, agrair a tots els jugadors i jugadores la seva participació i desitgem veure'ls molt aviat en les properes competicions que organitzarem a les Terres de l'Ebre. Fins l'any vinent!


 Fotografia de germanor entre els joves participants al III actiu "Ciutat d'Amposta"




   






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada