dilluns, 30 de maig de 2016

Ronda final del campionat infantil d'escacs Amposta 2016

El dissabte 21 de maig, mentre a l'auditori es jugava la ronda de l'obert de Tarragona memorial Calbet, es va disputar la darrera ronda del campionat benjamí i infantil d'escacs Amposta 2016.

Es va jugar només una ronda, per deixar temps per a l'entrega de trofeus i perquè la setmana anterior coincidíem amb la festivitat del Mercat a la Plaça i no volíem allargar la tarda.

Val a dir que al torneig infantil va haver-hi molta igualtat, mentre que en el benjamí van destacar clarament els tres jugadors que han ocupat el podi final. Sigui com sigui, s'ha de destacar les ganes, il·lusió i progressió de tots els xiquets que han participat en aquesta primera edició del campionat.


Vista dels primers taulers del campionat benjamí 2016, ronda 6

Vista dels darrers taulers del campionat benjamí 2016, ronda 6

Les partides dels infantils van començar abans, i inclús alguna s'havia avançat perquè un dels participants no podia estar el dissabte per la tarda a l'hora d'inici de les partides.Partides del campionat infantil 2016, ronda 7

 Partides del campionat infantil 2016, ronda 7, i vista general de la sala de joc


Facilitem un parell de fotografies de l'entrega de trofeus dels jugadors de categoria benjamí, on es va entregar un trofeu als tres primers classificats i una medalla a cada participant:


Fotografia del campió benjamí 2016.- Edgar Juan

Fotografia de germanor entre els participants del campionat d'escacs benjamí 2016


I l'entrega de trofeus dels jugadors de categoria infantil:

Fotografia del campió infantil 2016.- Albert Jovaní

Fotografia de germanor entre els participants del campionat d'escacs infantil 2016
L'any vinent més i millor!
 


     Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada