dilluns, 3 de desembre del 2018

Participació al XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia IlundainEl passat dissabte 8 de desembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain, on primer cop el nostre club va presentar-hi jugadors. El torneig consistia en 8 rondes a ritme actiu, és a dir, partides de 15 minuts + increment de 5 segons/jugada.


Malgrat jugar a una pista d'atletisme, els professors de la nostra
escola d'escacs se les van empescar totes per poder seguir les partides


La competició es va realitzar en unes instal·lacions excepcionals, la pista coberta d’atletisme de Catalunya a Sabadell.
La participació va ser molt alta, la qual cosa va fer que fos un torneig molt disputat. Als següents enllaços veureu els resultats dels ampostins/es en la categoria sub-08sub-14sub-20


Al sub20 Xavier Aloy, un torneig de gran nivell, va assolir 3 punts.


Al sub14 ens va representar Joan Pujol, que va aconseguir 3½ punts.

I a la categoria sub08 és on vam presentar més jugadors, amb un total de 5 ampostins, que van assolir les puntuacions següents:


  • Pol Jordana, 5½ punts, 8é classificat de 62 participants.
  • Alejandro Sánchez, 5½ punts, 10é classificat
  • Júlia Miró, 4½ punts, 24na classificada
  • Marta Serra, 3½ punts, 37na classificada
  • Josep Marsal, 3½ punts, 39é classificatCal destacar la 2a posició dels sub-08 en la classificació per clubs (o equips).
En acabar la competició, els jugadors ampostins es van fer una fotografia d'equip:Enhorabona i felicitats per l'experiència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada