dilluns, 24 de desembre del 2018

Lluís Pàmies, campió Social 2018

Aquest passat dissabte 22 de desembre va finalitzar el Campionat Social 2018 del Club Escacs Amposta. El torneig, amb una excel·lent participació, s'ha disputat els dissabtes per la tarda al Bar Fidel, a la plaça de l'Aube d'Amposta.Després de 7 rondes (veure classificació), el campió ha estat Lluís Pàmies, que ha aconseguit 6 punts:

Lluís Pàmies, campió Social 2018


El llistat de vencedors dels darrers anys del Social ha estat:


edició 2018.- Lluís Pàmies
edició 2017.- Jaume Torres
edició 2016.- Joan Machado (premi pòstum)
edició 2015.- Joan Machado
edició 2014.- Josep Chavarria
edició 2013.- Daniel Rius
edició 2012.- Josep Ramos (es va jugar als primers mesos del 2013)La segona i tercera posició, amb 5 punts, es va decidir pels desempats, pel que Josep Chavarria i Daniel Rius es van emportar els trofeus que els acreditaven com a segon i tercer classificats respectivament.

Però també es van donar premis a altres categories, com van ser els dos millors jugadors sub16, que van recaure per Ian Porres i Marta Serra:D'esquerra a dreta i amb peces negres, Marta Serra i Ian Porres, que es van endur un pack de torrons


I també un premi a la millor mare/pare classificat al Social, que va ser Ros Mari Mestre (mare de Marta Serra):Ros Mari Mestre, jugat amb peces blanques amb Pep Chavarria en la darrera ronda del Social. Com a premi per la seva meritòria classificació es va endur un tauler i peces de fusta.Ros Mari Mestre, acompanyada pels seus dos fills, recull el guardó


Finalment, i de fet el premi més disputat i que més passió a despertat durant el torneig, es va entregar la "cullera de fusta" al darrer classificat, com a mèrit a la participació i menció especial a l'esportivitat. Donat que va haver-hi un disputadíssim empat a 1 punt entre dos jugadors, l'organització va decidir entregar dues "culleres de fusta" als dos darrers jugadors: Anton Serra (penúltim) i Josep Ignasi Trullenque (darrer classificat).D'esquerra a dreta, amb peces blanques, Anton Serra i Juan Miró

D'esquerra a dreta, amb peces negres i cares de màxima concentració, Josep Ignasi Trullenque i Joan Fontanet


L'entrega de premis i trofeus es va dur a terme durant el sopar de final d'any que es va dur a terme al restaurant "Els Ullals". El moment més emotiu va ser quan es van recollir les "culleres de fusta" al mèrit esportiu:


Anton Serra al recollir la "cullera de fusta"Josep Ignasi Trullenque recollint la "cullera de fusta" al mèrit esportiu, moment en el qual ens va regalar un emotiu discurs que quedarà per sempre en la nostra memòria col·lectiva:"He de dir que era difícil guanyar. Érem quatre pares i un havia de perdre. 

Un s'ho queda: gràcies. Només podem millorar: és lo important."

Josep Ignasi Trullenque, desembre de 2018Posteriorment, van haver-hi abraçades i encaixades de mans entre els jugadors que amb més intensitat i passió havien competit per la desitjada "cullera de fusta":


Abraçades apassionades entre els pares que s'han disputat la preuada "cullera de fusta"


Finalment, desitjar a tots els socis i sòcies del Club Escacs Amposta un bona Nadal i una millor entrada d'any 2019. Deixem enrere un any 2018 ple d'èxits esportius, tant en el campionat d'edats sub08 de Tossa de Mar com en la darrera Minicopa Tarragona, passant per l'excel·lent paper del primer equip a Segona Divisió catalana de la Lliga Catalana d'escacs.

Ens veiem molt aviat!


Fotografia del sopar, amb el passat, present i futur del Club Escacs Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada