divendres, 4 de gener del 2019

Albert Jovaní campió del VI Torneig de Nadal d'escacs infantil

Aquest passat 3 de gener, ha tingut lloc el tradicional Torneig de Nadal. Campionat infantil d'escacs d'Amposta 2018. El torneig, amb una excel·lent participació, s'ha disputat al Casino Recreatiu d'Amposta. 

La categoria d'edat màxima per participar era sub14 (corresponent a l'any 2018) i el sistema de joc va ser un suís de 7 rondes, amb un ritme de 7 minuts per jugador amb 3 segons d'increment per jugada feta. 
Després de les 7 rondes la classificació final ha quedat de la següent manera:

  • El campionat se l'ha emportat Albert Jovaní, amb 6½ punts. El mig punt l'ha perdut contra Guillem Sala sub10 del CE Amposta, novè a la classificació final.

  • La segona posició ha estat pel jugador del Peó Vuit Gerard Añó, amb 6 punts, i campió de les dues darreres edicions.

  • La tercera posició per a Pol Jordana, també del CE Amposta, que, tot i començar amb mal peu, amb 5½ ha sabut revertir la situació i emportar-se la copa i entrar en el podi absolut.
Pol Jordana (dreta) compartint el trofeu amb el seu germà Miquel que va debutar a la competició

  • La copa per al millor jugador local Joan Pujol, del CE Amposta, amb 5 punts (i 4t classificat).

  • Cal destacar la sisena posició de la sub10 Júlia Miró, del C.E. Amposta, amb 5 punts i jugant l'última ronda al primer tauler.

  • El trofeu al millor jugador debutant de l'Escola d'Escacs Amposta ha estat per Asier Simón, de l'Escola Soriano Montagut, amb 3 punts i 23è classificat.


En aquest torneig hi ha hagut molta alegria, i es que han participat els més petits, com en Miquel Jordana, què amb només 5 anys ha aconseguit 3,5 punts i tot fa pensar que seguirà els passos del seu germà. A més dels germans Jordana, han participat els germans Chavarria, els Pujol i els Serra.

Partida entre els germans Jordana jugant durant la segona ronda

Els germans Pujol també van coincidir


Finalment, s'ha fet una foto de grup amb tots els participants per recordar el moment.La llista de campions de les sis edicions, després d'aquest torneig, queda de la següent manera:

2013 - Xavi Aloy (CE Amposta)
2014 - Xavi Aloy (CE Amposta)
2015 - Nicolás Bellón (Círculo Mercantil de Castellón)
2016 - Gerard Añó (Peó Vuit)
2017 - Gerard Añó (Peó Vuit)
2018 - Albert Jovaní (CE Amposta)
Han organitzat el torneig el Club Escacs Amposta i l'Escola d'Escacs Amposta, amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada