divendres, 16 d’agost del 2019

Albert Jovaní, del CE Amposta, campió del Torneig sub14 d'escacs ràpids Amposta 2019

Xifra rècord de participació al campionat infantil (sub14) d'escacs per festes majors d'Amposta 2019 amb 58 xiquets i xiquetes jugant al carrer Major. Si ja dos dies abans s'havien assolit el record de 82 jugadors al campionat absolut, el campionat infantil va superar de llarg l'edició anterior (45 jugadors).

Vista del carrer Major, ple de jugadors menors de 14 anys


Les 7 rondes van ser molt intenses i va haver-hi emoció fins al final, amb dues partides molt intenses entre Gerard Añó i Albert Jovaní (Peó Vuit i CE Amposta respectivament) per una banda, i a Ruben Vinuesa i Joan Pujol (Ruy López i CE Amposta respectivament) per l'altra. Al final al primer tauler es va imposar l'ampostí mentre que a la taula 2 va guanyar el vinarosenc.


La setena, darrera ronda, i decisiva per definir el podi del torneig


Tot el conjunt de resultats i classificacions es poden consultar al Chess-Results del torneig. Agrair a tots els pares i mares la paciència i la dedicació per dur als seus fills al nostre campionat així com per creure amb els valors i la dedicació que aporten els escacs.



Els trofeus per als millors classificats van recaure en:


Campió: Albert Jovaní (CE Amposta)
Sotscampió: Ruben Vinuesa (Ruy López)
3r classificat: David Teply (Riu Sénia Benicarló)


Millor jugador sub14: Joan Pujol (CE Amposta)
Millor jugador sub12: Gerard Añó (Peó Vuit)
Millor jugador sub10: Guillem Sala (CE Amposta)
Millor jugador sub08: Josep Marsal (CE Amposta)


Entrega de trofeus als primers classificats, amb la pubilleta del Club Escacs Amposta, Júlia Miró Garcia (esquerra) i la pubilleta de la Unió Atlètica Montsià però també jugadora del nostre club, Marta Serra Mestre (dreta)


Finalment, i a mode de recull històric, el llistat de guanyadors des de la recuperació del nostre club i la celebració de nou per Festes Majors d'Amposta d'aquest torneig infantil, que han estat:



És una gran gesta per a Albert Jovaní (i que al gener ja es va proclamar campió de Torneig de Nadal 2018), en el seu darrer any com a sub14, i que juntament amb Joan Pujol, encapçala la nova generació de jugadors del Club Escacs Amposta. Enhorabona Albert!








Finalment, volem agrair al patrocinador del torneig Germans Gelida SL, una de les empreses més rellevants i destacades en el seu àmbit en el nostre territori, la seva implicació i col·laboració en l'organització de l'esdeveniment.



L'empresa ha patrocinat tant el torneig infantil com l'absolut de festes majors. 





Organitzen i patrocinen:




  
   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada