dissabte, 19 de març del 2022

Èxits dels jugadors del Club Escacs Amposta a la fase prèvia a Terres de l'Ebre del Campionat de Catalunya d'edats 2022

El Campionat de Catalunya d'escacs d'edats 2022, fase prèvia a les Terres de l'Ebre, s'ha organitzat en tres jornades, les dues primeres a Amposta i la darrera avui a Gandesa. A cada jornada s'ha disputat dues partides, en les categories sub08, sub10 i sub12.



La jornada a Gandesa ha estat molt positiva, un èxit, per als jugadors del nostre club. I la celebració és per partida doble, perquè a més d'assolir el títol absolut a les tres categories (sub12, sub10 i sub08) en dues hem tingut una #CAMPIONA: a sub08 Darina Massana i a sub12 Júlia Miró. 


La Darina s'ha imposat en un torneig impecable, amb 6 de 6, mentre que la Júlia Miró Garcia s'ha imposat en un duel aferrissat amb els seus companys de club (7 dels 8 primers classificats eren jugadors del Club Escacs Amposta) i ha assolit la gran gesta de proclamar-se campionat del Campionat sub12 de Terres de l'Ebre.


Categoria sub08:



A Darina l'han acompanyat al podi Andrés Pérez Monakhov (també del Club Escacs Amposta) i Izan Rojas (del Club Escacs Tortosa)

Podi de la categoria sub08

Enllaç a la classificació final de la categoria sub08: Chess-Results


Categoria sub10:

Fotografia de la primera jornada disputada a Amposta. Gerard Tallada al tauler 1 amb blanques.


A sub10 el campió absolut ha estat Gerard Tallada, amb un impecable 6/6, acompanyat per Unai Fontanet (amb 5/6) i per Marc Perolada (amb 4/6)


Enllaç a la classificació final de la categoria sub10: Chess-Results


Categoria sub12:

Fotografia de la partida entre Júlia i Guillem, a la ronda 5, que seria decisiva per decidir el campionat


El podi a sub12 ha estat plenament ampostí, amb Júlia Miró, Josep Marsal (tb amb 5/6p. però pitjor desempat) i Alejandro Sánchez (amb 4½ de 6). També amb 4½, però 4t classificat, Guillem Sala, que ha fet un gran torneig.



Enllaç a la classificació final de la categoria sub12: Chess-Results


Per als jugadors, un gran homenatge i reconeixement al seu treball setmana rere setmana. Per al club, un petit gran dia per celebrar!



Moltes gràcies a l'organització, als mares i pares, entrenadors i a tots els jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada