dimecres, 27 de juliol del 2022

Campionat infantil d'escacs per festes majors d'Amposta 2022

La nostra entitat manté una aposta ferma per la formació i els escacs base i el màxim referent, per la llarga tradició que manté, és el torneig infantil d'escacs que el Club Escacs Amposta organitza per a festes majors d'agost:

El format del torneig consistirà en un suís a 6 o 7 rondes (en funció del nombre de participants) amb partides a 5 minuts més increment de 3 segons/jugada per a cada jugador.

Els premis seran trofeus per a les millors categories:

Premis individuals absoluts:
  • 1r classificat
  • 2n classificat
  • 3r classificat

Premis per trams d'edat:
  • 1r classificat sub-08
  • 1r classificat sub-10
  • 1r classificat sub-12
  • 1r classificat sub-14

I medalles per a tots els participants.


La inscripció és gratuïta i cal realitzar-la via FORMULARI.

A les 24 hores (aproximadament) els jugadors inscrits apareixeran al llistat de participants, que podeu consultar en el següent ENLLAÇ.


Cal recordar que tres dies abans el Club Escacs Amposta organitzarà també una altra competició per Festes Majors d'Amposta: el campionat absolut de ràpides, previst per al dimarts 16 d'agostFotografies, imatges i altres: Els participants al torneig, i els seus acompanyants, autoritzen la publicació de les seves dades personals i fotografies als mitjans de comunicació i xarxes socials que l'organització consideri adients per a la difusió de l'esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, partides, etc.). El Club Escacs Amposta captarà imatges del torneig i dels participants. Si algun jugador no vol estar present en aquestes imatges, ho ha de demanar, per escrit, al Director del Torneig o a l'Àrbitre, al inici de la primera ronda, per tal que en les imatges captades pel CE Amposta no hi aparegui. El Club Escacs Amposta únicament és responsable de les imatges publicades a les seves xarxes socials.
  

   


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada