dimarts, 25 de juny del 2013

Campionat infantil de festes majors 2013

Durant molts anys el Club Escacs Amposta ha organitzat campionats infantils per festes majors d'Amposta. En aquests torneigs, que es jugava a ràpides de 5 minuts, participàvem tots els menors de 16 anys que ens agradaven els escacs, molts dels quals assistíem a les classes que oferia el club els dissabtes al matí.



També era una experiència dura per a tots els joves jugadors: el fet d'estar condicionats pel temps feia jugar a tots els xiquets amb molta pressió (a la que no estàvem habituats) i en força ocasions perdies partides que tenies guanyades o cometies greus errades que et costaven el punt. S'ha de reconèixer que perdre costava més d'una rabiada, però no deixa de ser una experiència més en el joc dels escacs i en la vida: S'ha de saber perdre, tot encaixant la derrota i aprenent d'ella per superar-te en la pròxima partida.



Hi haurà diferents categories, per tal repartir els jugadors en un nivell el més equitatiu possible. Les partides seran sense rellotge per als més menuts, i a 10 o 15 minuts per als més grans, tot en funció de la participació.

L'Escola d'Escacs Amposta espera a tots els seus alumnes, i joves jugadors ampostins i de les comarques properes, el dimecres 14 d'agost a la Lira Ampostina, seu de joc del Club Escacs Amposta.

2 comentaris:

  1. como me inscribo mi email es javierrodriguez131@gmail.com

    ResponElimina
  2. Preséntate allí 10 o 15 minutos antes para inscribirte y jugar ;) El lunes también hay otro campeonato para todas las edades. Un saludo!

    ResponElimina