dilluns, 12 de desembre del 2016

Carta als pares i mares dels alumnes de l'escola d'escacs

L’Escola d’Escacs Amposta, vinculada al Club Escacs Amposta, ha iniciat el curs 2016/2017 a les escoles de primària i a les classes d’escacs els dissabtes al matí a la Biblioteca comarcal “Sebastià Juan Arbó”.



L’objectiu de les classes d’escacs és millorar el desenvolupament dels alumnes des de P5 fins 6é. A les escoles fonamentalment en sentit pedagògic i a l’escola d’escacs els dissabtes en sentit competitiu i perfeccionament.

Es tracta de reforçar i ajudar a diferents capacitats de l’infant, com són el raonament, la concentració, l’elaboració d’estratègies, la resolució de problemes, la memòria, etc. I totes aquestes habilitats poden ser-li útils per a millorar el seu rendiment escolar.

També, i no menys important, és l’aspecte de l’actitud: es tracta de desenvolupar la independència, la confiança en un mateix, l’esperit de superació, el companyerisme, saber acceptar la derrota i comprendre la victòria i tenir una bona predisposició en general.

Amb aquest objectius hem emprès el curs 2016/2017 i us agraïm la vostra confiança. Així mateix, aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos un feliç any nou.


Ferran Torta Navarro – president del Club
Daniel Rius Guarch – Director de l’Escola

MC Miquel Àngel Accensi Estrada – monitor
Josep Chavarria Ferré – monitor

Xavier Abarca Garcia – monitor
Ruben Morales Medel – monitor i àrbitre


     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada