dijous, 25 de juliol del 2019

Campionat infantil d'escacs per festes majors d'Amposta 2019

Un estiu més el Club Escacs Amposta organitza un torneig infantil d'escacs per a festes majors d'agost a la nostra ciutat:



El format del torneig consistirà en un suís a 6 o 7 rondes (en funció del nombre de participants) amb partides a 7 minuts més increment de 3 segons/jugada per a cada jugador.

Els premis seran trofeus per a les millors categories:

Premis individuals absoluts:
  • 1r classificat
  • 2n classificat
  • 3r classificat

Premis per trams d'edat:
  • 1r classificat sub-08
  • 1r classificat sub-10
  • 1r classificat sub-12
  • 1r classificat sub-14

I medalles per a tots els participants.


Per inscriure's només cal enviar un correu a club.escacs.amposta@gmail.com indicant nom, cognoms, club o població, i edat.


Cal recordar que dos dies abans el Club Escacs Amposta organitzarà també una altra competició per Festes Majors d'Amposta: el campionat absolut de ràpides, previst per al dilluns 12 d'agost


També cal fer constar que el dibuix del cartell l'ha elaborat una jove jugadora de 9 anys del nostre club, la Marta Serra Mestre, que va ser la guanyadora d'un concurs obert per elegir el dibuix per al cartell d'aquest torneig. Moltes felicitats Marta!




Finalment, volem agrair al patrocinador del torneig Germans Gelida SL, una de les empreses més rellevants i destacades en el seu àmbit en el nostre territori, la seva implicació i col·laboració en l'organització de l'esdeveniment.



L'empresa patrocina tant el torneig infantil com l'absolut de festes majors. 





Fotografies, imatges i altres: Els participants al torneig, i els seus acompanyants, autoritzen la publicació de les seves dades personals i fotografies als mitjans de comunicació i xarxes socials que l'organització consideri adients per a la difusió de l'esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, partides, etc.). El Club Escacs Amposta captarà imatges del torneig i dels participants. Si algun jugador no vol estar present en aquestes imatges, ho ha de demanar, per escrit, al Director del Torneig o a l'Àrbitre, al inici de la primera ronda, per tal que en les imatges captades pel CE Amposta no hi aparegui. El Club Escacs Amposta únicament és responsable de les imatges publicades a les seves xarxes socials.




  





   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada