dimarts, 13 d’agost del 2019

El MF Llàtzer Bru guanya el Campionat de ràpides d'escacs Amposta 2019


Ja tenim triple campió al Campionat de ràpides d'escacs per Festes Majors d'Amposta.

El Mestre FIDE (MF) de l'Ampolla (i amb llicència federativa pel Cerdanyola del Vallès) Llàtzer Bru Rullo es va imposar en un apassionant torneig que es va allargar fins a les 9 rondes, i amb 82 participants. I no va ser fàcil, ja que va haver de competir contra el Gran Mestre (GM) Stefan Djuric, que va ser segon, i contra el vencedor de l'edició passada, el jove jugador aragonès Pablo Baquedano Coarasa (Palacio de Pioneros). És la tercera corona de l'ampollero a Amposta (2014, 2017 i ara 2019).


MF Llàtzer Bru (dreta) en la seva partida contra MC Santi Añó (Peó Vuit)


El torneig va començar puntual a les 16:30h ja que les inscripcions s'havien tancat pel matí amb més de 80 inscrits, ocupant gairebé tot el carrer Major. Ara bé, van haver-hi algunes baixes a la meitat del campionat que van permetre que jugadors que estaven esperant perquè s'havien quedat sense plaça podessin jugar. Es per aquest motiu que es va assolir la xifra de 82 jugadors d'escacs.




Les ràpides d'escacs per Festes Majors d'Amposta han estat patrocinades per Germans Gèlida -  Ebre Mòbil, tant l'absolut com l'infantil de demà. Es per aquest motiu que en les taules centrals es lluïa la següent publicitat:



Podeu consultar la classificació al complert en el següent enllaç al Chess-Results:




La resta de la classificació, i els premis per categories, els explicarem i valorarem en una entrada posterior.



Va entregar el trofeu de campió del torneig la companya del recent difunt Manolo Méndez, exjugador del Club Escacs Amposta, junt amb les dues jugadores de l'escola d'escacs que fan de pubilletes aquestes festes majors: Júlia Miró (esquerra) i Marta Serra (dreta).


El palmarès de les darreres edicions queda de la següent manera:


2013.- Xavier Bayerri Rosa (Peó Vuit)
2014.- Llàtzer Bru Rullo  (L'Ampolla)
2015.- Salvador Jardí Talarn (Peó Vuit)
2016.- MC Santi Añó Tafalla (Peó Vuit)
2017.- MC Llàtzer Bru Rullo (L'Ampolla)
2018.- Pablo Baquedano Coarasa (Palacio de Pioneros)
2019.- MF Llàtzer Bru Rullo (L'Ampolla)

Finalment, agrair la nostre patrocinador, Germans Gèlida - Ebre Mòbil, la seva imprescindible col·laboració, el suport de l'Ajuntament d'Amposta i la regidoria d'Esports, i la col·laboració del bar "Il Viale" de la Dolce Vita. Així com a tots els participants i acompanyants.


   

   










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada