dilluns, 18 de maig del 2020

X Torneig Confinament: l'Amposta conserva la 2a Divisió

En la darrera edició del Torneig Confinament que organitza @flancderei i @Cooltura Escacs. Malgrat aquesta categoria es correspon a la mateixa que el nostre club competeix a la Lliga Catalana d'Escacs, aquí només hi ha un únic grup i el nivell és notòriament més alt. Per aquest motiu veiem com un èxit haver assolit la 7a posició, a només 29 punts del campió de grup, el Club d'Escacs la Lira. 




De fet, i com remarcaven els organitzadors en la seva crònica, entre el primer classificat i la segona plaça de descens només hi havia 33 punts de diferència, fet que emfatitza l'extra igualtat del grup.

> Enllaç a lichess.org amb les estadístiques i resultats.




Cal felicitar a Anselm Espuny perquè en aquest torneig ha estat el que ha assolit major nombre de victòries del nostre equip!

L'han acompanyat, com a millors jugadors, Pedro Zurano, Josep Chavarria, Daniel Rius i Néstor Biosca.




L'equip de la nostra escola d'escacs, que jugava a la 9a divisió, ha assolit una extraordinària classificació, cinquens, amb 135 punts!





Recordem que el conjunt està format per jugadors de categoria sub14 o més joves. Guillem Sala (sub10), amb 33 punts, va ser el millor jugador. Gerard Tallada (sub08), Pep Chavaria (sub14), Julia Miró (sub10) i Climent Ferré (sub08) van ser els nostres jugadors més destacats.

> Enllaç a lichess.org amb les estadístiques i resultats.




Aquesta ha estat la darrera edició del torneig, la qual a més ha tingut una vessant solidaria. Només podem donar l'enhorabona i l'agraïment a l'organització per aquesta Lliga d'escacs per equips organitzada durant 10 diumenges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada