dimecres, 6 de maig del 2020

El CE Amposta participarà 'online' al Torneig de Festa Major de Mollerussa

El Club Escacs Mollerussa, amb qui recentment vam co-organitzar un torneig entre les nostres dues escoles d'escacs, ens ha invitat a participar al seu "Torneig de Festa Major" que aquest any, degut al COVID-19, es disputarà de manera online.




S'acosta la Festa Major de Mollerussa que aquesta any serà virtual ja que encara estarem confinats. Per això, aquest any modificarem el format i el farem en format lichess per equips. Això vol dir 10 equips amb tots els jugadors que vulguin i puntuaran els 10 millors jugadors de cada equip. 
Aquesta any no tindrem ni esmorzar ni premis, però no volíem deixar de retrobar-nos ni que sigui per internet.
El torneig es jugarà el dissabte 16 de maig de 2020, per la tarda, a les 17:00h.

El ritme de joc serà de 3 minuts més increment de 2 segons/jugada, amb "berserk".

La duració del torneig serà de 90 minuts.


L'enllaç al torneig és el següent: FESTA MAJOR MOLLERUSSA 2020 Team Battle


Els torneigs d'estiu per equips a la demarcació de Tarragona estan en hores baixes (als anys 70, 80 i 90 eren molt habituals) i de fet només queda el Llampec de Vila-seca, ja que tots els clubs aposten pels campionats de partides ràpides. Per aquest motiu és un repte i una satisfacció pel la nostre club poder col·laborar en aquest torneigs al Pla d'Urgell i confiem que en futures edicions hi podem participar presencialment.


El Club Escacs Amposta agraeix al CE Mollerussa la invitació i hi participarem amb molta il·lusió, amb l'esperança de retrobar-nos presencialment als taulers molt aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada