dissabte, 26 de març del 2022

Pas endavant perquè l'Escola d'Escacs Amposta es constitueixi en una Associació

Ahir 25 de març es van reunir els socis i sòcies del Club Escacs Amposta, així com la seva massa social extensa, al Casino d'Amposta per  informar i avaluar la possible constitució de l'Escola d'Escacs del nostre club com una associació.





El president del club, Ferran Torta, i el director de l'escola d'escacs, Daniel Rius, han presentat la iniciativa. S'ha repassat la història del club, s'han exposat els motius per constituir l'escola d'escacs del Club Escacs Amposta en una Associació  i s'han exposat els objectius de la mateixa. 

Durant la reunió informativa s'han recollit les aportacions i comentaris de més de la vintena d'assistents, entre socis, jugadors i mares i pares vinculades a la nostra entitat. 



A continuació s'ha presentat la proposta d'estatuts, que s'ha deliberat i se n'han justificat als objectius en base a l'exposició inicial. Els assistents han pogut clarificat els diferents dubtes així com s'han puntualitzat, amb consens, els aspectes puntuals i específics que han de regit l'Associació.


Amb el consens inicial ja assolit, elevarem la proposta d'estatuts a tots els socis del Club Escacs Amposta i el proper 2 d'abril organitzarem una assemblea extraordinària amb un ordre del dia encaminat a l'aprovació dels estatuts i acta fundacional de l'Associació Escola d'Escacs Amposta.


Finalment, agrair a Isabel Obradós i a Montse Fosch la seva col·laboració en la redacció de la proposta d'Estatuts.


El més sincer agraïment a tots els assistents a la reunió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada