dijous, 10 de març del 2022

Reunió informativa sobre la constitució de l'Escola d'Escacs del nostre club com una associació

El Club Escacs Amposta convoca a tots els socis i sòcies, famílies de jugadors i massa social extensa de l'entitat a la següent reunió:


El proper divendres 25 de març de 2022, a les 19:00h, es durà a terme una reunió informativa al Casino d'Amposta (carrer Major núm. 50).


___________________________________________________________


PUNTS A TRACTAR A LA REUNIÓ:


1. Motius per constituir l'escola d'escacs del Club Escacs Amposta en una Associació. Presentació de proposta d'estatuts.

2. Campionat de Catalunya d'edats 2022, a la Pineda. Organització per assistir a la competició i resolució dels dubtes de les famílies i dels participants.


___________________________________________________________


S'organitza la primera reunió informativa de la configuració de l'Escola d'Escacs del nostre club com una associació. Es facilitarà a tots els socis i sòcies i massa social extensa un esborrany dels estatuts. És una reunió oberta a tothom i dirigida a tota la massa social del club.


A continuació s'organitzarà una reunió informativa sobre el Campionat de Catalunya edats que es disputarà a la Pineda el mes vinent. És una reunió oberta a tothom, tot i que dirigida especialment als mares i pares dels xiquets que no han participat mai al torneig, però també d'organització i coordinació entre els que hi participaran.


Sou tots benvinguts.



Amposta, 10 de març de 2022



Ferran Torta Navarro

President



___________________________________________________________



Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada