divendres, 22 de novembre de 2013

Campionat per equips sub-12 Terres de l'Ebre - 2013

 Aquest estiu els clubs d'escacs de les Terres de l'Ebre ens vam reunir amb la Federació per tal de preparar un campionat per equips de formació, amb jugadors sub-12, com ja s'organitzen a la provincia de Barcelona i Girona i amb molt d'èxit. És rellevant l'aspecte de "formació" ja que és un campionat totalment independent del campionat de Catalunya per equips (que es juga a començaments d'any durant els mesos de gener a març aproximadament) perquè els jugadors que hi participin han de tenir un ELO (punts que serveixen per definir la categoria o nivell de joc del jugador) igual o inferior als 1800 (tinguem present que es comença amb 1700).


Després d'algunes reunions entre l'Alcanar, la Ràpita, el Masdenverge, el Peó 8 (Roquetes), el Tortosa i l'Amposta es va apostar per tirar endavant el campionat amb un equip cadascun si bé, malauradament, el Tortosa no va poder formar equip finalment per falta de jugadors.


La primera jornada es va disputar a la Ràpita, el 9 de novembre del 2013. Van jugar en primera ronda:

Masdenverge - Alcanar    i    Amposta - La RàpitaI els joves jugadors ampostins van acabar aconseguint un meritori empat 2 a 2.

La segona ronda es va jugar en acabar la primera,


i va tenir els següents aparellaments:

Alcanar - Amposta ,    Peó8 - Masdenverge   i
La Ràpita - Alcanar (es va jugar després dels altres)
  


I malgrat lluitar fins al final, l'Amposta va perdre el matx per la mínima en aquest segon enfrontament 2½ a 1½.

Els joves jugadors ampostins van ser: 1. Albert J., 2. Roger L., 3. Luifer Q. i 4. Gerard M.

Finalment, us deixo un calendari de les pròximes competicions en les que participaran els alumnes de l'escola d'escacs amposta:


Podeu consultar els bases del torneig en aquest enllaç a la web de la Federació Catalana d'Escacs i els resultats en aquest altre enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada