dilluns, 18 de novembre del 2013

Copa de Fires 2013

Després de la primera edició de la Copa de Fires l'any 2012, aquest any repetim el aquest campionat de partides ràpides a 5 minuts en els dies que se celebra la Fira de Mostres d'Amposta.


L'anterior edició va ser especial perquè va ser l'acte amb el que el Club Escacs Amposta va tornar a l'activitat després d'uns anys sense competir. Va ser un acte amb un inici incert però amb un final exitós, ja que 34 jugadors van apropar-se a participar.

En aquesta ocasió no es jugarà al bar de la Lira Ampostina, sinó en el ball (on actualment hi juguem el campionat social). Confiem que el nou emplaçament oferirà condicions de tranquil·litat i idoneïtat òptimes per al joc dels escacs.

Es seguiran els criteris establerts per als escacs llampec definits en les Lleis dels escacs de la FIDE (pàgina 17). Això obstant, el més important del campionat és que juguem a escacs entre nosaltres per incentivar i gaudir de la nostra afició.

Les partides seran a 5 minuts finish per a cada jugador.

La inscripció es realitzarà el mateix dia fins a 5 minuts abans de l'inici de torneig.

El sistema de desempat serà el següent:
  1. Buchholz -1
  2. Buchols total
  3. Sonneborn-Berger
  4. Resultat particular
  5. Color (en taules guanyen negres)
El nombre de rondes previst estarà en funció del nombre de participants:
  1. Fins 30 participants........... 7 rondes
  2. De 31 a 40 participants...... 8 rondes
  3. Més de 41 participants....... 9 rondes
   (60 participants com a màxim)
Els premis (trofeus) no seran acumulatius.

Els trofeus a entregar seran els següents:

1r Classificat 2n Classificat 3r Classificat 1r Jugador Local 1r Jugador major de 55 anys ** 1r Jugador sub-08 * 1r Jugador sub-10 * 1r Jugador sub-12 * 1r Jugador sub-14 * 1r Jugador sub-16 *

* Es considerarà que un jugador és sub-16 si el dia del campionat té 16 o menys anys. En les altres categories es seguirà el mateix criteri.
** Es considerarà que un jugador és major de 55 anys si el dia del campionat té 55 anys o més.


Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres pel  facebook  o enviant-nos un correu electrònic a:

 club.escacs.amposta@gmail.com 

D'altra banda aquest acte servirà com a cloenda dels actes 65é aniversari de la fundació del Club Escacs Amposta. Això obstant, aquest no serà l'últim acte ni de l'any ni molt menys de la temporada. Si tot va bé, l'any 2014 serà un any molt intens a nivell d'escacs a la ciutat d'Amposta. Us en mantindrem informats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada